menu
sluiten

Waterhuys | 6075880 | Te koop | Villa in rustige doodlopende r...

Vraag hier de adresgegevens aan!

Uw beschikbare bezoekmomenten

Gelegen op een rustige en residentiële locatie in een doodlopende villawijk, bevindt zich deze instapklare villa  op ca. 2001 m².
Locatie, rust en privacy zijn enkele troeven van deze villa die volledig gerenoveerd werd in 2019.

Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiairekast (plaatsen huislift eventueel mogelijk). Enerzijds is er toegang tot de leefruimte, anderzijds tot de leefkeuken. De Leefruimte is ingedeeld in een salon met grote O.H., verhoogde zithoek/bureau/... en een eetkamer. De leefkeuken is uitgevoerd in duurzame materialen (eik en natuursteen) en uitgerust met een ontbijthoek, koffiecorner, aanrecht in L-vorm voorzien van inductievuur, dampkap, combi-stoomoven, combi-oven, vaatwasmachine, ijskast, dubbele spoelbak en quooker. 
Grenzend aan de keuken is er een gelijkvloerse kamer/bureau/tv-kamer/speelkamer. Deze kamer is eveneens toegankelijk via de waskeuken met aparte ingang. De waskeuken is voorzien van aanrecht met spoelbak, extra ijskast/diepvries en ingemaakte kasten. De vroegere garage is omgebouwd naar een ruime huisvestiaire met kastenwand.

Verdieping: ruime overloop met toegang tot 4 slaapkamers: ruime hoofdslaapkamer open tot in de nok met ingemaakte kasten en badkamer ensuite (ligbad met lage instap, dubb. lavabo en inloopdouche, slpk. 2 met douchekamer, slaapkamer 3 met bergkast (vroegere douchekamer - leidingen nog aanwezig), slaapkamer 4 met aparte dressing en douchekamer ensuite. Via de hal is de geïsoleerde zolder bereikbaar.

Het terras en de tuin zijn zuid - zuid west georiënteerd en genieten alleen maar privacy. Het overdekt terras is voorzien van een O.H./BBQ.

Bijzonderheden: quasi complete renovatie dat het als "zo goed als nieuw" kan omschreven worden, renovatie van o.a. dak, ramen, loodgieterij, verwarming (HR-top), thermostatische kranen, elektriciteit, bezetting (muren volledig afgekapt), isolatie dak, isolatie kruipruimte/vloerisolatie, nieuwe keuken, nieuwe badkamers, ingemaakte kasten, overal vliegenhorren, achteraan is er een te renoveren zwembad aanwezig.
EPC 246 kWh/m² = label C (bij isoleren spouw gaat men naar label B) - UC 2984368 - elektr. conform - alarm. Vg-Wp-Vv-Gvkr-Gmo.

Ligging en locatie

Schoten

alt

Woning Kenmerken

Algemene info

Type Villa
Parking(s)/garage(s) 4
Woongedeelte 280 m²
Referentie 24/07-08
Prijs € 995.000

Details

Bouwjaar 1973
Renovatiejaar 2019
Perceel opp. 2001 m²
Bewoonbare opp. 280 m²
Beschikbaarheid Vanaf akte
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Terras 2
Parkings (buiten) 4
Terras Ja
Zolder Ja
Wasplaats Ja
Oriëntatie achtergevel Zuid
Oriëntatie terras Zuidwesten
KI 3569
EPC 246 kWh/m²
Unieke code 20230908-0002984368-RES-1

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemming Woonpark
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning Uitgereikt
Overstromingsgevoelig gebied Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score A
P-score A

NEEM CONTACT MET ONS OP